Актьорът Александър Кадиев се връща в ефира на бТВ, съобщават от медията. Той

...
Актьорът Александър Кадиев се връща в ефира на бТВ, съобщават от медията. Той
Коментари Харесай

Александър Кадиев отново водещ в бТВ

Актьорът Александър Кадиев се връща в ефира на бТВ, оповестяват от медията. Той ще е водещ на новото предаване „ Кой да знае? “, което стартира в първия ден на новата 2024 г. 

В телевизионния куиз Кадиев ще задава любопитни въпроси на два тима, ръководени от актьорите Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Във всеки обособен епизод двамата капитани ще намират опора в лицето на една известна персона, с която ще се борят до дъно – не просто да вземат успеха, само че и събраната парична сума в предаването да отиде при публиката, която ги поддържа.

„ Всеки ден феновете и участници ще научават нещо ново или ще си изясняват обстоятелства, за които в никакъв случай не са се замисляли. Този ексцентричен метод ще бъде прибавен и при отговорите, които ще бъдат илюстрирани с къс пояснителен клип или с визуализация в студиото. Именно от отговорите на въпросите ще зависи хода на играта, което ще се отрази на динамичността, заниманието и напрежението, които ще държат феновете приковани към дребния екран “, допълват от бТВ.

 „ Кой да знае? “ е формат на английската компания Fremantle. 

Пред юли тази година Александър Кадиев се сбогува публично със феновете и с екипа на „ Преди обед “, след 2540 ефира и водене в продължение на съвсем 12 години.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР